مطابق با سرفصل آموزشی شرکت گوگل
با اعطای گواهینامه رسمی پایان دوره از مرکز علمی كاربردی فرهنگ و هنر بوشهر .
زمان شروع دوره
دهم آذرماه ۱۳۹۶
روزهای جمعه هر هفته
محل برگزاری دوره
ساختمان مرکزی فرهنگ و هنر واحد یک بوشهر
بوشهر،بهمنی،خیابان شهید ماهینی،خیابان اعتمادیه(دواس)
با احتساب 25% تخفیف ویژه !
ثبت نام کنیددر دوره مقدماتی برنامه نویسی اندروید که در محیط اندروید استودیو آموزش داده می شود، با اصول برنامه سازی در اندروید، اجزای اصلی برنامه های اندروید و ترتیب فراخوانی آنها در برنامه ها آشنا می شویم. کمی در مورد طراحی لایه ها و ظاهر برنامه صحبت می کنیم، هر چند تمرکز اصلی روی مباحث طراحی گرافیکی و لایه ها، به بخش دیگری از آموزش منتقل می شود. در ادامه با اکتیویتی ها در اندروید آشنا می شویم، چرخه حیات آنها را بررسی می کنیم که هر برنامه نویس اندروید باید با آن آشنا باشد. سپس به معرفی ابزارهای كاربردی می پردازیم و برای برنامه نویسی هر کدام،مثال و پروژه ارائه می دهیم.
نرم افزار اندروید استدیو
دانش اولیه برنامه نویسی و ترجیحا داشتن لپ تاپ جهت برنامه نویسی
تمامی رشته های مهندسی و علاقه مندان به برنامه نویسی موبایل
مركز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک بوشهر
كارشناس ارشد فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز
سوابق پژوهشی و آموزشی: علیرضا قدربلند دارای مدرك کارشناسی ارشد در رشته فناوری اطلاعات (گرایش طراحی و تولید نرم افزار) از دانشگاه سراسری شیراز می باشد.ایشان نویسنده،مترجم و مدرس دانشگاه های استان بوشهر است و در سال های اخیر علاوه بر دروس مختلف رشته های كامپیوتر و فناوری اطلاعات،به آموزش برنامه نویسی اندروید پرداخته است
مركز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک بوشهر
آشنایی با برنامه نویسی اندروید و استانداردهای طراحی رابط کاربری
تنظیمات اولیه برنامه Android Studio، شبیه ساز و ساخت نخستین پروژه در اندروید
آموزش TextView و String
آشنایی با رنگ ها و ابزار Button
مقایسه اندروید استدیو و اکلیپس در برنامه نویسی
Rotate یا چرخش صفحه
آموزش EditText
آموزش Toast
آموزش Menu
آموزش ابزارRadioButton
آموزش Intent
آموزش Gradle
آموزش Checkbox
آشنایی با چرخه حیات اکتیویتی،ایجاد اکتیویتی جدید و حرکت میان اکتیویتی ها
کار با کلاس ها در اندروید و آشنایی با Listview
آموزش Snipper
آشنایی باImageView و اجرای انیمیشن جهت نمایش تصاویر
ساخت صفحه Splash در اندروید
اصول بهینه سازی اپلیکیشن
بررسی و آموزش رفع خطاهای برنامه
صوت و تصویر در اندروید
آموزش Dialogue
آموزش Vibrator
آموزش RatingBar
آموزش Logcat
نصب و تنظیم شبیه ساز
کار با توابع در اندروید
برنامه نویسی به فکر کردن قوت می بخشد، برنامه نویسی ورزش فکر است، هر فردی باید برنامه نویسی را بیاموزد، این جملاتی است که در حرف های بسیاری از بزرگان و ثروتمندان حال حاضر تکنولوژی مشاهده می شود. در سالهای اخیر، تلفن های همراه هوشمند نقش پررنگی در زندگی اکثر افراد جوامع پیدا کرده اند؛ به طوری که با پیشرفت سریعشان، جایگزین تعداد زیادی از وسایل و دستگاه های الکترونیکی دیگر هم شده اند. از طرفی با جدی تر شدن بحث حضور تلفن های همراه هوشمند در زندگی کاربران، موضوع تولید نرم افزارها و اپلیکیشن های بروز و کاربردی هم سر و شکل جدیدی پیدا کرده است. با جا افتادن تلفن های همراه هوشمند، حوزه تولید اپ هم از فعالیتی حرفه ای، به مقوله ای عمومی تبدیل شد و کاربران باهوش تر متوجه شدند با استفاده از ایده های نو و بکرشان می توانند حرف های زیادی در این حوزه برای گفتن داشته باشند. در نتیجه جریان تولید اپ های شخصی که با تغییر رویکرد فروشگاه های عرضه کننده برنامه های موبایل همراه بود، باعث گسترش چشم گیر این صنعت شد. حالا در سال ۲۰۱۵ طراحی و تولید برنامه موبایل و تبلت به مقوله ای بینهایت جدی و به همان نسبت عمومی تبدیل شده است. البته که ورود به این صنعت هم مثل تمام صنایع دیگر به دانش و برنامه ریزی مناسب نیاز دارد و در مواردی می تواند همراه با ریسک های فراوان باشد. بر اساس آماری که هر ساله مجله فربس اعلام می کند حدود ۳۰ درصد سرمایه داران دنیا در حوزه فناوری فعالیت دارند و ۸۰ درصد سرمایه داران جوان دنیا نیز در این حوزه هستند. اندروید نیز به عنوان یک سیستم عاملی که بیش از ۸۰ درصد موبایل ها و تبلت ها را فرا گرفته، به عنوان پیشتاز این صنعت در حال رشد و نمو است. روزانه بیش از میلیون ها برنامه پولی از بازارهای اینترنتی خریداری می شود که هزینه بسیار زیادی را به جیب سازندگانش سرازیر می کند و میلیاردرهای جوان بسیاری را به دنیا معرفی کرده است که هرکدام برای خود مارک زاکربرگی دیگر شده اند (مارک زاکربرگ مدیر عامل و سازنده فیسبوک است).
اگر سوالی در مورد این دوره آموزشی دارید، همین الآن با ما تماس بگیرید.